2016. augusztus 22., hétfő

Köszöntő

Sziasztok!

Igazából sosem voltam jó a bemutatkozásban, de hátha összehozok valami emberit. :D

Bonnie vagyok, egy lassacskán 19 éves író palánta. Azért nyitottam ezt a blogot, mert ide szeretnék feltenni blogkihívásokat, írós kihívásokat, a történeteimet, írós segítségeket és hasonló dolgokat. Sokat inspirálódtam ezen a téren mostanában és van ezernyi ötletem, remélem elnyeri majd a tetszéseteket.

Akkor térjünk is vissza hozzám. A kedvenc színem a kék, a kedvenc állatom a cica... :D

Nagyjából öt éve foglalkozom írással, de csak négy éve blogolással, ugyanis akkor döntöttem el, hogy megmutatom a világnak az én kis Alkonyat-Bűbájos boszorkák-Vámpírnaplók-Buffy, a vámpírok réme-Interjú a vámpírral-ésmiegymás fanfictionöm. Igen, azt hiszem egy kicsit tömött a dolog, de ez csak a kezdet volt, mert fejben az én kitalált főszereplőmet beletettem minden kedvenc filmem és sorozatom világába. Számomra a mai napig ő A főszereplő. :D Mert mindenre képes, amit akar, 5500 éves, élt az Ezüst Milleniumban a Holdon, megjárta a földi háborúkat, félig vámpír, félig boszorkány és a világ egyik legnagyobb hatalommal bíró lénye. Független és padlóra küldi az ellenfeleit - ezért teremtettem meg akkoriban.

Azonban mindig is tudtam, hogy hiába ez a lány A főszereplőm, sosem lehet ez A történetem fanfic lévén, illetve mondhatni eléggé sokat fejlődtem azóta, részben felnőttem. Mivel nem adtam fel A történet álmát, így valahogy eljutottam odáig, hogy elkezdtem egy angyalos-démonos történetet, ami még nem látott napvilágot, de szerintem nem is fog. Niara Stanfire - Árny és Fény című történetéből merítettem ihletet, de aztán olyan sok ihletet merítettem, hogy szerintem akaratlanul is túlságosan hasonlítani kezdett rá, így pihenő pályára tettem az Elátkozott vért. Ki tudja, lehet, hogy majd visszatérek hozzá és teljesen átírom, ez még a jövő zenéje.:)

Valamiért megint nekikezdtem egy Alkonyat fanfictionnek és beleágyaztam egy saját fajt. Ha jól emlékszem három fejezetet írtam meg, mikor azt mondtam magamnak, NEM. Ez egy túl jó ötlet ahhoz, hogy fanfic legyen, úgyhogy újra fogod írni, fiam, mert ha véletlen olyan marha szuper lesz, hogy millió ember fog a lábad előtt heverni egy blogfelületen, akkor se fogja kiadni neked senki. :D Igen, én úgy indultam neki a Halhatatlannak születtem című "regénysorozatomnak", hogy ezt annyiszor fogom átírni, ahányszor kell, hogy annyira jó legyen, hogy valahogy kiadásra kerüljön. Nagy szavak, tudom, de én ezt eldöntöttem és addig dolgozom érte, amíg végre sikerülni fog. :)

Szóval egy saját történetet szerettem volna alkotni és meg is tettem.

Az első könyv a Földön játszódik, van benne vámpírszerelem és egy rakás akció. Megírtam öt fejezetet, aztán kihagytam egy-másfél évet. Fejlődtem és felnőttem mégjobban.

Jót tett a szünet. Újragondoltam az egészet és teljesen más utat vett a történet, de ez csak jót tett neki, ahogy én látom. Úgy voltam vele, hogy nem akarom nagyon a szerelmet a középpontba helyezni, így egy romantikus rész után általában beleírtam valami izgalmasat. :)

Akartam egy saját világot a saját lényemnek és létre is hoztam.

Ravranar. Paradicsomnak idult, végül szinte egy háborús övezetté nőtte ki magát. Jelenleg is ezt a verziót írom, most tartok a tizedik fejezetnél. Úgy érzem, ez is újraírásra kerül még, de kezd arra az útra terelődni, ami a végleges formához vezet.

Azt hiszem, elértünk a jelenhez, kicsit hosszabb lett ez a bemutatkozás, mint terveztem.

Köszönöm, ha elolvastátok, hamarosan jelentkezem ismét. :)

xoxo B.-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése