2016. szeptember 16., péntek

31 napos kihívás #11 Az utolsó könyv, amit olvastál

#11 Az utolsó könyv, amit olvastál

A legutóbbi könyv, amit kivégeztem az Cassandra Clare Végzet ereklyéi sorozatának harmadik része, az Üvegváros volt. El kell, hogy mondjam, három nap alatt olvastam el az osztálykiránduláson, szóval ez is mutatja, mennyire tetszett. A kedvencem a Malec szál, így duplán tetszett, hiszen nem csak a történet lett egyre izgalmasabb, hanem Magnus és Alec kapcsolata is fejlődött. :D A szereplők szépen ki lettek dolgozva, a végkifejlet is igazán tetszett, ötletes volt.

Annak, aki esetleg nem ismerné itt egy kis ismertető és ha megtetszett, akkor a képre kattintva akár meg is rendelhetitek, illetve az oldalon megtalálhatjátok a sorozat többi részét is. :)


Hogy ​​megmentse édesanyja életét, Clarynek el kell utaznia az Üvegvárosba, az Árnyvadászok ősi otthonába – még ha engedély nélkül belépni a városba a Törvénybe is ütközik, márpedig a Törvény megszegése halált jelenthet. Ha ennyi nem lenne elég, Jace nem akarja, hogy ott legyen, Simont pedig börtönbe vetették az Árnyvadászok, akik igencsak gyanúsnak találnak egy vámpírt, akinek nem árt a napfény. 
Ahogy Clary egyre többet tud meg családja múltjáról, szövetségesre lel Sebastian, a titokzatos Árnyvadász személyében. Valentine minden erejével azon van, hogy örökre megsemmisítsen minden Árnyvadászt, nekik pedig csak akkor van esélyük vele szemben, ha összefognak örökös ellenségeikkel. De félre tudják-e tenni gyűlöletüket az Árnyvadászok és az Alvilágiak, hogy együttműködhessenek? Miközben Jace rádöbben, mi mindent hajlandó kockára tenni Claryért, vajon a lány újonnan meglelt képességeivel segíthet-e megmenteni az Üvegvárost – bármilyen áron? 

A szerelem halálos bűn, és a múlt titkai is végzetesnek bizonyulnak, amikor Clary és Jace szembenéz Valentine-nal a New York Times nagysikerű sorozatának, A Végzet Ereklyéinek utolsó darabjában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése